Här kan du ta del av några av våra resenärers kommentarer. Vill du dela med dig av dina upplevelser från resan här så e-posta oss dina kommentarer och bilder.

Individuellt paket Delhi, Jaipur och Agra

Hej Mats,

Det var en alldeles underbar resa till Indien! Dagarna i Dehli fungerade utmärkt, jag hade olika sightseeing-rundor och hade en chaufför som inte lämnade mig en sekund, vilket kändes väldigt tryggt. Rundresan som du hade arrangerat var fantastisk, vi är utomordentligt nöjda med allt. Programmet var mycket fint upplagt och mycket intressant, väl balanserat, med chaufför och guider som var mycket professionella och trevliga. Även representanter för SITA välkomnade oss i Jaipur respektive Agra men även på flygplatsen i Delhi när vi skulle åka hem. Representanten på flygplatsen var mycket angelägen om att allting var OK med hemresan och han ville absolut hjälpa till att ordna så att flighten från Wien till Köpenhamn ändrades till en bättre avgångstid (det hade blivit lite ombokningar p g a att Lufthansa hade gått i strejk). Rundresan flöt väldigt smidigt och bilen vi färdades i var mycket bekväm.

Hotellen var mycket trevliga och det var så roligt att även uppleva att bo på haveli (Shahpura House), väldigt charmigt. Four Points i Agra var också väldigt fräscht och fint, men vid vår ankomst meddelades att vi inte kunde få det superiorrum med utsikt mot Taj Mahal som var beställt. SITAS representant tog dock omedelbart hand om detta och såg till att vi fick det reserverade rummet. Utsikten var magnifik, så vi njöt utav den på eftermiddagen när vi kom, på kvällen var dock Taj Mahal inte upplyst, men rummet var mycket fint. Alla måltider fungerade suveränt och maten var mycket god, vi råkade inte heller ut för någon magsjuka.

Ja vi är utomordentligt nöjda med hela arrangemanget, och vi kommer definitivt att rekommendera Indienresor till vänner och bekant och återkommer gärna själva vid nästa tillfälle som vi har resplaner till Indienresors destinationer. Vi är också så tacksamma och glada över ditt eget engagemang i uppläggningen och genomförandet av vår resa. STORT TACK!

Många hälsningar Agneta

Gyllene triangeln med tigersafari

Hemma igen efter en fantastisk resa med Indienresor. Första gången jag besökte Indien tillsammans med sonen och allt var över förväntan. Sonen som inte äter allt fick bra mat utan problem. Resans program var lagom intensiv med en intressant blandning av natur, kultur och sightseeing. Stort tack till våran färdledare Hans den bästa färdledaren jag någonsin haft, otroligt kunnig som gärna förmedlar all sin kunskap till oss gäster. Indien vi möts igen.

Med vänlig hälsning Lena  


Sagolika Indien

Mina bästa minnen från resan är fortet i Amber, Taj Mahal, soluppgången på Ganges och sist med inte minst rida elefant i soluppgången. I Januari hängde jag med Indienresor på en oförglömlig resa. Att få uppleva Indiens främsta resmål och största sevärdheter i en och samma resa är ett minne för livet. Stort tack till gänget på kontoret för all hjälp innan resan.

Varma hälsningar Monica  

Gyllene triangeln med Kerala

Vänner för livet har jag hittat under min vistelse i Indien. Först och främst vill jag tacka våran färdledare för resan vilket engagemang. Fixade ihop så att två dagar pressades ihop till en. Vi var en ganska liten grupp och jag fick nya bekanta vilket är kul när man reser själv. Jag är också nöjd med hotellen på resan som är valda med omsorg.

Med vänlig hälsning Siw Andersson

Indien Express

Rekommendation spred sig ända ifrån Småland för att resebyrån i Husqvarna sa att ni var bäst på resor till Indien. Stort plus på resan var maten väldigt bra med bufféalternativ så att man kan välja. Mycket bra variation med många olika slags upplevelser i lagom tempo. Våran färdledare Sinikka Veivo är lyhörd, flexibel, ordningsam dessutom är hon lättlyssnad, hon har allt som en reseledare skall ha. Bra att allt ingår i priset.

Glada hälsningar från Smålänningarna

Indien och Nepal

Kommer aldrig att glömma flygturen runt Mount Everest vilken fantastiskt upplevelse. Tack Indienresor för all hjälp och för att denna resan blev genomförd. Mycket välplanerat från tiden innan resan till hemkomst. Detta var mitt första besök i Indien och hela konceptet har gett mig ett gott intryck som kommer ta lång tid att smälta. Dag 5 kommer jag sent glömma detta var dagen då vi tog hjälp av elefanterna för att ta oss till fortet.

Hälsningar Klara

Kerala Express

Boendet på husbåten i Backwaters var en häftig upplevelse. Nu är man hemma igen efter en resa med fantastiska dofter, fin naturupplevelse i Backwaters, palmerna, kryddodling, elefanterna, bada i havet och se de stora vågorna, listan kan bli lång. Bra variation av resans program som blandas med de historiska delarna i hamnstaden Cochin till den häftiga nationalparken i Periyar. Innan resan var vi lite oroliga över maten då detta var mitt och mannens första besök i Indien. Men vilken fantastisk god mat landet bjöd oss på. Vi kommer att rekommendera Indienresor för erat genomförande av resan till våra vänner och bekanta runt om Stockholm.

Varma hälsningar från Ingela och Ulf


Stora Indienresan

Denna resa kan jag rekommendera med ett leende på läpparna till alla mina bekanta. Jag och maken var bestämda med att se så mycket som möjligt under tiden i Indien och detta var en utmärkt resa för oss som varar i 24 dagar. Bäst på resan var firandet av Republic Day och kika på den stora paraden i Delhi. Vi reste runt i Indien med bussar och tåg vilket gick bra. En härlig blandning av natur, storstad, kultur och sightseeing. Boendet på husbåten Backwaters var en upplevelse i sig.

Hälsningar Anna-Carin och Kenta

Sri Lanka rika skatter

Första besöket på Sri Lanka efter väldigt många år i Thailand. Thailand har varit ett populärt resmål för oss svenskar i många år. Men nu bestämde jag mig för att se något nytt. Sri Lanka med sina 8 världsarv lockade mig mest. Våran färdledare Hans Engberg ska ha en STOR guldstjärna i kanten för sitt engagemang.

Varma hälsningar Mona