Beställ din egen grupp- eller specialresa

Vi har mycket stor erfarenhet från arrangemang av alla slag – konferensresor, privata grupper, föreningsresor, studieresor, företagsarrangemang, golfpaket, mässor, sportevenemang, incentives och många andra typer av specialprogram.

Du kan själv välja resdatum, var i Indienresan ska börja och var den ska sluta, vilka resmål som ska ingå, reslängd, hotellstandard, vilken typ av program vi ska arrangera och hur omfattande det ska vara. Du kan beställa allt ifrån bara några dagars program till ett avancerat konferenspaket eller en komplett rundresa med svensk färdledare.

Ett urval av våra individuella resor kan du boka på hemsidan. Se individuella resor » 

Beställ reseförslag

Välkommen till oss med en helt färdig idé eller bara några enkla förutsättningar så gör vi ett förslag som passar din kalender, budget och intressen. Kontakta oss redan nu om resor som ligger långt fram i tiden så har vi bästa möjliga förutsättningar att hjälpa dig.

Bo i Maharadjapalats eller på familjedrivet hotell

Välj mellan ”vanliga” indiska moderna hotell, hotell i kolonial stil och palatshotell. Lokala kungars, maharadjors, skatteindrivares och krigares palats har nu öppnats som hotell. Variationen är mycket stor. Välj ett litet, hemtrevligt och välskött palatshotell där den tidigare ”kungliga” familjen kanske själv sköter ruljangsen, en stor och mycket elegant anläggning, ett månghundraårigt fort beläget på en bergsklippa eller ett rent sagoslott. Det gemensamma för dem är den inspirerande miljön och det ofta intressanta läget. Särskilt i Rajasthan finns många sådana alternativ.

Spa, massage och avkoppling

Ayurveda är Indiens traditionella medicinska system som kan spåras 3 000 år bakåt i tiden. Behandlingen består av örtmedicinering, diet och massage med medicinska oljor. Inom ayurveda anser man att alla sjukdomstillstånd beror på obalans i organismen och de olika behandlingarna syftar till att återställa den balansen för att man ska uppnå välbefinnande och hälsa. En vistelse vid en ayurvedaklinik inleds alltid med ett personligt samtal med en ayurvedaläkare som sedan föreslår behandlingar. I Kerala finns flera bra anläggningar.

Överträffa förväntningarna från din grupp

Vi kan erbjuda hotell av både turist- och första klass med bra konferensmöjligheter, men naturligtvis även riktigt högklassiga alternativ. Varför inte krydda upplevelsen med några dagar på ett av européer sällan besökt resmål. Vi lämnar gärna förslag som bidrar till att din målsättning med resan överträffas.

Vi arrangerar det program och den hotellstandard du själv vill ha. Vi har arbetat hårt för att förbättra hotellen i Indien. Bilden till vänster visar ett exklusivt rum i New Delhi på femstjärniga hotellet Le Méridien.

Konferens eller studieresa

En konferens- eller studieresa till Indien är en upplevelse med många dimensioner möte med det undersköna Taj Mahal, spännande tigersafari (bilden), övernattning i ett buddhistiskt kloster eller en natt i husbåt på Backwaters vattenvägar. Vår lista med idéer är lång.

Indiens smakrika mat är en stor upplevelse. Tandori, curry, dall (linser) och thali (vegetarisk tallrik,)och andra indiska smaker har blivit populära i Sverige. På plats i Indien kan du avnjuta de härliga originalen.

Kontakta oss

Maila till oss så tar vi kontakt med dig för information och ett förslag som passar dina intressen, kalender och budget. Välkommen också att ringa oss på 08-545 95 200.

Vi har stor erfarenhet av företags- arrangemang, såväl möten för mindre ledningsgrupper som större konferenser och incentives med flera hundra deltagare. Bilden ovan visar ett glatt kompisgäng framför Taj Mahal från ”Mats kompisresa till Indien”. Välkommen att kontakta oss för ett inledande samtal.