Det är inte alltid lätt att veta vad som skiljer olika arrangörers resor åt. Resorna ser ju ofta snarlika ut och med ungefär samma upplägg. Och visst, alla ser ju samma Jama Massjid eller Taj Mahal, alla hävdar "bra hotell" och "färdledare i världsklass". Så gör ju även vi på Indienresor men det som kan vara avgörande i många fall är om man kan säga lite mer om bakomliggande detaljer som höjer trovärdigheten och förtroendet för just våra resor. 

Känn Indiens smaker och dofter

När du gör en resa med oss så vill vi att du ska få uppleva landets historia, kultur, natur och ta del av dofter och smaker som Indien har att erbjuda. Vi vill också att du får möjlighet att stifta bekantskap med invånarna för att få höra och ta del av deras vardag.

Experter på resor till Indien

Vår erfarenhet av resor till Indien sträcker sig mer än 25 år bakåt i tiden, vi är flera som gjorde vår första resa dit på 1980-talet. Att vi aldrig kompromissar på kvaliteten och innehållet i resorna, varje år t ex besöker vi hotell, äter på restauranger dit vi tar våra grupper och inspekterar alla vanliga rastställen på vägen etc. Eller att våra svenska färdledare, indiska lokalguider, busschaufförer etc är lojala mot oss och stannar kvar år efter år för att de får bra och rättvisa arbetsvillkor. För att nämna några exempel.

Sammanfattningsvis kan sägas att vi organiserar såväl innehållsrika gruppresor med svensk färdledare som specialkomponerade arrangemang för individuella resenärer. De färdledare som leder resorna utgör en unik samling engagerade och entusiastiska specialister som brinner för att ta med dig på ditt livs resa.

När du reser med Indienresor

  • En unik samling mycket kunniga, engagerade och entusiastiska svenska färdledare
  • Små grupper om 12 - 24 resenärer
  • Särskilt utvalda hotell och kvalitetssäkrade arrangemang via samarbetspartner med stor vikt på hållbart resande och CRS (Corporate Responsibilty Policies)
  • Dricks till lokalguider, chaufförer, hotell- och restaurangpersonal ingår i resans pris på alla gruppresor med svensk färdledare
  • Du som reser utan sällskap kan på de allra flesta resorna boka del i dubbelrum, utan extra kostnad
  • Svensk resegaranti hos Kammarkollegiet

Vi stöjder organisationen Tour Operators For Tigers (TOFT) arbete för att bevara de naturliga markerna för indiens tigrar. TOFT verkar aktivt på plats i Indiens nationalparker för tigrarnas överlevnad. Att besöka de stora tigerreservaten är bästa garantin för att speciellt tigern men även det övriga djurlivet ska bestå i framtiden. Dessutom ger besöket arbetstillfällen åt lokalbefolkningen vilket minskar risken för att parkerna ska exploateras för andra ändamål.

Fakta om Indienresor

Indienresor är en verksamhet inom Äventyrsresor AB som ingår researrangörsgruppen WE Travel Group. Indienresor ska fortsätta utveckla resandet till Indien genom att erbjuda Sveriges största och mest innehållsrika Indienprogram. Äventyrsresor AB har ställt lagstadgad resegaranti för Indienresor till Kammarkollegiet och är medlem i SRF (Svenska resebyråföreningen).

Telefon info och bokning: 08-545 95 200. Mail: info@indienresor.se

Äventyrsresor ABs organisationsnummer är 556264-8955.

Bolagets ägare är: Tour Operators WE TRAVEL GROUP AB och i gruppen ingår även Favoritresor, Grand Tours, Hemslöjdsresor, Historiska Resor och Kinaresor.