Hoppa till huvudinnehåll

Nyheter

Välkommen till Indienresor

Här kan du se vad som är på gång hos oss just nu. Följ oss även gärna i sociala medier och prenumerera på vårt nyhetsbrev

Upptäck Indien med oss!

2017-09-07

Inspirationskväll 7/3 om Indien

Vår reseproducent Peter Hunger och Indienresors färdledare Cecilia Purits berättar om tigersafaris och våra resor till Indien. Välkommen!

Läs mer
2017-09-07

Resekväll om våra resor till Tibet och Nepal

Är du nyfiken på Himalayas vackra landskap och spännande kulturer? Välkommen 28 mars då Stefan Wennerholm berättar om Tibet och Magnus Fridh om Nepal.

Läs mer
2017-09-07

Inspirationskväll om Indien

Vi vill att du ska få uppleva landets historia, kultur och natur samt ta del av de dofter och smaker som landet har att erbjuda. Vår färdledare Hans Ljungqvist och visar bilder. Välkommen den 2 april, kl 18

Läs mer
2017-09-07

Inspirationskväll om Indien

Vi vill att du ska få uppleva landets historia, kultur och natur som landet har att erbjuda. Vår färdledare Hans Ljungqvist och visar bilder. Välkommen den 10 oktober. Kostnadsfri kväll. Anmäl dig nedan.

Läs mer
2017-12-19

Tack för en lyckad resa till Indien

Vi får många fina hälsningar från resenärer som vi hjälpt iväg på skräddarsydda resor. Här kommer en hälsning från Gerhard som nyligen reste med oss till Indien. Rundresan avslutades med avkoppling Kerala.

Läs mer
2018-10-17

Välkommen på inspirationskväll Indien

Träffa Hans Ljungqvist från Indienresor och Peter Hunger från Äventyrsresor. Lyssna till deras berättelser om världsarv, nationalparker. Välkommen 25 oktober kl 18.

Läs mer